House of the Dragon kijkers spotten grote fout

News
dinsdag, 06 september 2022 om 12:00
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
Fantasy en sciencefictions zijn soms lastige genres om op film te krijgen. Veel fouten springen er namelijk heel makkelijk uit. Ook in House of the Dragon hebben kijkers nu een fout ontdekt.
In aflevering drie van House of the Dragon heeft het effecten-team iets belangrijks over het hoofd gezien. Koning Viserys Targaryen loopt namelijk rond met twee groene vingers. Viserys mist deze vingers, maar omdat acteur Paddy Considine ze wel heeft, draagt hij een speciale groene handschoen om te zorgen dat zijn vingers digitaal verwijderd kunnen worden.
Dat is alleen in een scène van aflevering 3 niet gebeurd, zo merken kijkers op Twitter op. Er zijn veel effecten nodig voor een aflevering van House of the Dragon, iets wat niet in de laatste plaats te maken heeft met de draken in de serie. Het is dan ook geen wonder dat twee vingers over het hoofd gezien kunnen worden.
De fout doet een beetje denken aan eerdere voorvallen in het laatste seizoen van Game of Thrones. Toen waren een Starbucks-beker en later een plastic waterfles in beeld te zien. De Starbucks-beker werd snel alsnog digitaal verwijderd, iets wat ook mogelijk en zelfs makkelijker moet zijn met de vingers van Paddy Considine.

Waar kun je House of the Dragon kijken?

House of the Dragon is op dit moment te zien op HBO Max. Afleveringen verschijnen wekelijks in de nacht van zondag op maandag. Als je eerst even wil proeven voor je een abonnement neemt op HBO Max, kun je aflevering één nu gratis kijken op YouTube.