Microsoft onthult special edition Xbox Series X

News
woensdag, 01 maart 2023 om 16:30
xbox series x xbox series sf1628074558
Microsoft heeft deze generatie veel lol met speciale versies van de Xbox. De Series X en Series S hebben inmiddels waarschijnlijk meer edities gehad dan de Switch en PS5 bij elkaar. Nu komt Microsoft opnieuw met special edition consoles.
De speciale uitgaves van de Xbox Series X en Series S staan lang niet altijd in het teken van een game. Zo waren er edities van House of the Dragon en Thor: Love and Thunder. De nieuwe editie is een samenwerking met Lucasfilm in verband met de start van het derde seizoen van The Mandalorian.
Er is een Xbox Series X met The Mandalorian zelf erop en een Series S met een afbeelding van Grogu. Daarnaast is er een Grogu-groene versie van de controller die ook nog eens in een zelfde soort jasje is gestoken als ‘Baby Yoda’. Dat lijkt een variant van de hoodies die Xbox vorig jaar onthulde voor controllers.

Hoe kom je aan de Mandalorian Xbox Series X?

Helaas kun je deze speciale consoles niet kopen in de winkel. Maar er is wel een kans om ze te winnen. Meestal moet je daarvoor een Tweet retweeten, wat op basis van de voetnoten bij de onthulling ook nu het geval is. De bewuste Tweet lijkt in dit geval alleen nog niet te zijn geplaatst.
Wanneer dat wel zo is, heb je als het goed is tot 11 mei de tijd om mee te doen aan de winactie. Dat is vrij lang, zelfs langer dan het nieuwe seizoen van The Mandalorian daadwerkelijk duurt. Of je kans er ook groter van wordt is een tweede.