Microsoft kondigt Xbox Series X Diablo 4 bundel aan

News
zondag, 02 april 2023 om 13:00
diablo 4 headerf1679648917
Het duurt nu echt niet lang meer voor Diablo 4 uitkomt. De game komt uit op 6 juni, samen met een bundel, zo heeft Microsoft bekend gemaakt.
De Xbox Series X Diablo 4 bundel kost 559,99 dollar en bevat naast de console en game een draadloze controller en verschillende in-game items voor Diablo 4 en andere games: Light-Bearer Mount with Caparison of Faith Mount Armor voor Diablo 4, Inarius Wings & Inarius Murloc Pet voor Diablo III, Amalgam of Rage Mount voor World of Warcraft en Umber Winged Darkness Cosmetics Set voor Diablo Immortal. De console en controller hebben geen Diablo 4 design.
Diablo 4 komt niet alleen uit op de Xbox Series X/S, maar ook op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en PC. De game is alleen online te spelen. Om ervan verzekerd te zijn dat dit soepel verloopt vond er afgelopen weekend een open beta plaats, die zorgde voor lange wachtrijen. Op vrijdag duurde de wachtrij op een gegeven moment meer dan 2.5 uur.

Blizzard tevreden met beta Diablo 4

De wachtrijen werden van tevoren al aangekondigd door Blizzard, want de wachtrijen waren bewust. Het is één van de dingen die de ontwikkelaar wil testen voordat de game officieel uitkomt. Door de beta weet Blizzard nu wat er nog moet gebeuren om de systemen klaar te maken voor de release.
Blizzard was achteraf zeer tevreden over zowel de open beta als de Early Access die een week daarvoor plaatsvond. ‘’De back-to-back Early Access Beta- en Open Beta-weekenden voor Diablo 4 waren ongelooflijk inspirerend voor het team nu we dichter bij de release komen,’’ aldus Rod Fergusson, de general manager van de franchise. ‘’We willen de miljoenen spelers bedanken voor hun hulp bij het testen van de game, voor het geven van zinvolle feedback, voor het opwinden van het ontwikkelingsteam en voor het doden van miljarden en miljarden demonen.’’

Populair Nieuws