Nieuwe Xbox Elite Controller lijkt gelekt

News
dinsdag, 09 augustus 2022 om 16:00
20210531 xbox elite controller 2f1622481297
Het zou zomaar kunnen dat Microsoft binnenkort wat hardware aankondigd. Er is namelijk een video opgedoken van een niet eerder vertoonde controller. Het gaat om een witte versie van de Xbox Elite 2 controller.
Naast de controller die standaard met je Xbox wordt geleverd is er ook de Xbox Elite controller. Deze biedt allerlei opties die je in de standaard controller niet terugvindt. Er zijn bijvoorbeeld paddles op de achterkant en je kunt de sticks verwisselen. Al met al is het een uitkomst voor de competitieve gamer, of mensen die een iets andere layout van hun controller nodig hebben.
Maar tot dusver is hij alleen verkrijgbaar geweest in het zwart. Dat staat aardig bij de meeste Xbox-consoles, maar als het je smaak niet is, heb je pech. Maar het lijkt goed mogelijk dat Xbox een andere optie gaat introduceren, namelijk een controller in het wit.
Er is een video opgedoken op YouTube, die een korte unboxing toont van een Xbox Elite 2 controller. Deze heeft een witte voorkant, terwijl de handgrepen en sticks nog steeds zwart zijn. Aangezien de eerste Elite controller uiteindelijk ook in het wit verkrijgbaar was, zo het niet zo gek zijn als Xbox ook de Elite 2 in deze kleur uitbracht.

Komt Xbox met een Elite 2 in het wit?

Het is momenteel nog onduidelijk of deze video echt is. Het is in principe mogelijk dat de de witte behuizing bijvoorbeeld met een 3D-printer is gemaakt. Wel lijkt alles aan de controller en de doos goed te kloppen. Het zou niet de eerste keer zijn dat er op deze manier Xbox hardware lekt.

Populair Nieuws