Microsoft geeft weer een speciale Xbox Series S gratis weg!

News
woensdag, 31 augustus 2022 om 11:00
xbox series sf1604058701
Het aantal beschikbare speciale uitgaves van een console kan erg wisselen. Deze generatie komt Microsoft geregeld met een bijzondere Xbox, die dan gratis wordt weggegeven. Nu is er bijvoorbeeld een bijzondere Xbox Series S te winnen.
Er zijn de laatste tijd wat uitstapjes geweest naar film als het ging om speciale Xbox-consoles. Zo gaf Microsoft een Series X weg in de vorm van Thor’s hamer Mjölnir en een Series S met een Top Gun: Maverick design. Maar nu is het weer tijd om een game in het zonnetje te zetten.
De nieuwste speciale uitgave van de Xbox Series S staat namelijk helemaal in het teken van game-legende Pac-Man. De gele cirkel was onlangs te zien in een remake van Pac-Man World, dus er is weer wat belangstelling voor Pac-Man. Als jij fan bent kun je proberen om deze Series S te winnen.
Meedoen aan de winactie is gelukkig niet al te moeilijk en helemaal gratis. Je moet de onderstaande Tweet retweeten met een publiek zichtbaar Twitter-account. Daarbij moet je ook de hashtag #PacManXboxSweepstakes gebruiken, anders geldt de Tweet niet als een deelname.

Hoe groot is de kans dat je de Xbox Series S wint?

Helaas wordt er maar één exemplaar van de Xbox weggegeven. Dat betekent helaas dat je kans niet heel groot is, maar het kan een poging waard zijn, al was het allen maar om de kans op een gratis console. Voor meer informatie kun je het volledige reglement van de actie lezen.