'Ocean's Eleven prequel brengt Barbie-duo weer bij elkaar'

News
maandag, 04 december 2023 om 18:00
De langverwachte prequel op de iconische misdaadfilm Ocean's Eleven komt steeds dichterbij, en er zijn nu naar verluidt opvallende rollen toebedeeld aan niemand minder dan Margot Robbie en Ryan Gosling. De film, die mogelijk simpelweg Oceans (zonder getal erachter) zal heten, belooft een fascinerend inzicht te bieden in de voorouders van bekende personages uit de eerdere films.
ER gaan geruchten dast Margot Robbie en Ryan Gosling weer samen te zien zijn in een grote film. Ze zouden in de nieuwe film Oceans de rollen vertolken van de ouders van Danny Ocean (George Clooney) en Debbie Ocean (Sandra Bullock), zo schrijft Roger Friedman voor Showbiz 411. Deze keuze opent de deur naar het verder verkennen en verklaren van gebeurtenissen uit de voorgaande films, waardoor de prequel niet alleen een nieuw hoofdstuk, maar ook een verbondenheid met het bestaande Ocean's Eleven-universum lijkt te bieden.
Hoewel de officiële titel van de film nog niet is bevestigd, zijn er al enkele intrigerende details over het verhaal naar buiten gekomen. De setting is naar verluidt Monte Carlo in 1962 tijdens de F1 Grand Prix van Monaco, wat een klassieke en nostalgische sfeer belooft. Opvallend genoeg stamde de originele Ocean's Eleven met Frank Sinatra ook uit de jaren 60.
De regisseur achter deze veelbelovende prequel is Jay Roach, die oorspronkelijk de opnames in 2023 zou beginnen. Helaas hebben recente stakingen de productie vertraagd, en er is momenteel onzekerheid over wanneer de opnames zullen worden hervat.

Grootste actie spektakel

Met de combinatie van een sterrencast, een boeiende setting en de ervaren hand van regisseur Jay Roach, lijkt de prequel van Ocean's 11 een must-watch te worden voor zowel trouwe fans als nieuwe kijkers. Wanneer de film moet verschijnen is nog onduidelijk.

Populair Nieuws