Prince of Persia The Lost Crown nu gratis uit te proberen

News
vrijdag, 12 januari 2024 om 9:30
prince of persia the lost crownf1686251438
Volgende week staat de release gepland van Prince of Persia The Lost Crown. Maar de nieuwe game is nu al gratis uit te proberen voor spelers.
De Prince of Persia-franchise is een lange tijd niet in beeld geweest bij Ubisoft. De Perzische prins is al jaren vervangen door de Assassin’s Creed games. Maar volgende week is de reeks eindelijk weer terug met de release van Prince of Persia The Lost Crown.
Ubisoft heeft gekozen voor een old school-aanpak voor de game. In plaats van een 3D-avontuur is The Lost Crown namelijk een 2.5D side-scrolling action-adventure. Spelers die zich afvragen of de game wel voor iets is, kunnen het nu zelf uitproberen.
Er is namelijk een demo uitgebracht van Prince of Persia The Lost Crown. De demo is voor alle platformen beschikbaar waar de game op uitkomt - de PlayStation consoles, Xbox consoles, Nintendo Switch en PC. Volgens Ubisoft kunnen spelers aan de slag met ‘geselecteerde secties uit de game om de main gameplay features te tonen, zonder het verhaal te spoilen’.

Mist de puntjes op de i

In onze review van Prince of Persia The Lost Crown hebben we de game beloond met een 8. De nieuwe titel van Ubisoft speelt heerlijk soepel en de nieuwe stijl ziet er geweldig uit, maar de game mist soms wel een klein beetje de afwerking. Dit hadden we over de game te zeggen.

“Wat de game mist, maakt deze op andere vlakken meer dan goed. Alles draait heerlijk soepel en de wereld is dusdanig mooi uitgewerkt dat je de hele tijd nieuwe dingen ontdekt. The Lost Crown is dan ook een mooie comeback van de prins, maar niet genoeg om hem tot koning te kronen.”