Meer grote uitgevers en ontwikkelaars voor E3 2021 bevestigd

  Ook dit jaar kan de E3 niet op de normale manier doorgaan, maar de organisatie heeft wel een digitaal evenement geregeld. Voor E3 2021 zijn er nu nog meer grote uitgevers en ontwikkelaars bevestigd.

  Het coronavirus blijft roet in het eten gooien van gamebeurzen. Zo heeft de gamescom haar plannen moeten wijzigen en kan ook de E3 niet op de gebruikelijke manier doorgaan. Het is immers nog steeds niet handig om een dichte zaal vol te stoppen met mensen. De organisatie heeft gelukkig wel besloten om E3 2021 om te zetten in een digitaal evenement.

  Zo’n evenement is alleen niks waard als er geen uitgevers en ontwikkelaar zijn om hun aankomende games en nieuwe projecten te tonen, maar dat lijkt gelukkig wel goed te zitten. Er waren al een aantal grote namen bevestigd, maar daar zijn er nu nog meer bijgekomen, zo meldt Polygon. Bandai Namco, SEGA, Gearbox, Square Enix en Xseed Games zullen hun nieuwste games op het digitale feestje laten zien.

  Welke partijen komen nog meer naar E3 2021?

  Deze lijst aan uitgevers en ontwikkelaars voegen zich bij een mooi groepje namen die al eerder bevestigd zijn. Microsoft, Nintendo, Capcom en Take Two zijn namelijk ook bevestigd voor E3 2021 en Ubisoft zal haar eigen persconferentie organiseren met Ubisoft Forward.

  Toch zijn er ook een aantal bedrijven die verstek laten gaan om de gamebeurs. Net zoals vorig jaar zal Sony namelijk niet naar Los Angeles afreizen en ook Electronic Arts komt waarschijnlijk niet opdagen. Konami was initieel wel van plan om met E3 2021 mee te doen, maar heeft door ‘timing issues’ alsnog moeten afzeggen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.