PS5 games en accessoires in de sale bij Game Mania

News
vrijdag, 07 mei 2021 om 10:00
dualsense ps5 1f1603819672
Bij Game Mania wordt je in mei getrakteerd op weer een lekkere sale. Dit keer worden PS5 games en accessoires met korting aangeboden, waaronder een SSD die je in combinatie met zowel de PlayStation 5 en PS4 kunt gebruiken. Check hier snel alle aanbiedingen.
In totaal gaat het om 14 artikelen die in de aanbieding zijn bij Game Mania. Zowel nieuwe als oude PS5 games zijn in de aanbieding, maar daar blijft het niet bij. Sommige accessoires zijn namelijk ook in de aanbieding, al zitten er soms wel wat haken en ogen aan. Zo is er bijvoorbeeld de Portable SSD T5 van Samsung die voor de PS4, PS5 en Xbox te gebruiken is. De SSD hang je aan je console en kun je weer meenemen wanneer je bij iemand anders gaat gamen bijvoorbeeld.
Dit is alleen niet een SSD die je rechtstreeks kunt aansluiten op de interne hardware van de PS5 of Xbox Series X. Waar de Series X en S een Expension Card hebben van Seagate die je kunt kopen voor extra geheugen, heeft Sony nog geen officiële interne SSD-ondersteuning. Die komt pas later dit jaar. Wel kun je de SSD gebruiken als opslagplek voor je PS4- en PS5 games. Daarin werkt de SSD net als een externe HDD, maar dan een stukje sneller uiteraard.
Check hieronder de aanbiedingen bij Game Mania.
Bij Game Mania wordt niet aangegeven hoe lang de aanbiedingen nog geldig zijn. Wil je de PS5 games en/of een toffe accessoire scoren, is het dus slim om niet te lang te wachten!

Populair Nieuws