One Piece-acteur geeft meer details over seizoen 2 op Netflix

News
dinsdag, 05 december 2023 om 16:30
one piece netflix zorof1694093860
De live-action versie van de populaire manga en anime One Piece, die Netflix' duurste productie tot nu toe is, werd een grote hit en kreeg al snel groen licht voor een tweede seizoen. Acteur Mackenyu, die Ronoroa Zoro speelt in Netflix' One Piece, heeft tijdens de Arabische versie van Comic Con een voorproefje gegeven van het aankomende tweede seizoen.
Mackenyu heeft goed nieuws voor fans van de One Piece serie van Netflix. De acteur onthulde dat het tweede seizoen meer spectaculaire actiescènes zal bevatten, vooral als het gaat om zijn personage Zoro. De acteur benadrukte dat de kijkers kunnen uitkijken naar verbeterde gevechtsscènes, waarmee het visuele en emotionele aspect van de serie verder wordt versterkt.
One Piece maakte afgelopen zomer een indrukwekkend debuut op Netflix en vestigde records als één van de meest bekeken series op het platform. Na een periode van productiestilstand vanwege stakingen in Hollywood is de productie van het tweede seizoen nu in volle gang.

Wanneer komt One Piece seizoen 2 naar Netflix?

Hoewel de exacte releasedatum van het tweede seizoen nog niet is onthuld, zorgt Mackenyu nu voor hoge verwachtingen. Hij belooft namelijk niet alleen meer achtie, maar ook dat de Netflix-serie trouw zal blijven aan de originele manga van Eiichiro Oda.
Netflix heeft door de jaren heen al verschillende anime vertaald naar live-action, maar veel van die series werden meteen met de grond gelijk gemaakt. De live-action One Piece wordt wel gewaardeerd, door zowel nieuwe kijkers als bestaande fans. Als we Mackenyu mogen geloven is het tweede seizoen alleen maar beter.