Netflix’ One Piece seizoen twee aangekondigd

News
zaterdag, 16 september 2023 om 12:30
one piece netflix luffyf1694093820
De live-action versie van One Piece staat nog niet eens een maand op Netflix, maar de serie is nu al verlengd met een tweede seizoen. Het nieuws werd gedeeld door Eiichiro Oda, de bedenker van One Piece.
Oda deelde het nieuws in een speciale videoboodschap aan de fans:

Ligt het script voor One Piece seizoen twee wel al klaar?

Hoewel Oda dus aangeeft dat het script nog niet klaar is, ligt volgens de CEO van Tomorrow Studios het script voor seizoen twee al klaar. Wat de waarheid ook is, fans moeten in ieder geval een tijdje wachten op het volgende seizoen. De schrijvers- en acteursstakingen in Hollywood zijn nog in volle gang, dus voorlopig kan de productie nog niet beginnen.
Uitvoerend producent Becky Clements liet in ieder geval eerder deze week aan Deadline weten al uitvoerig gesprekken te hebben gevoerd met Oda over seizoen twee en zelfs al minder uitgebreide gesprekken over seizoenen drie tot en met zes. ‘’Het enige wat ik zou willen zeggen is dat we allemaal het eens zijn over welke delen van de manga we absoluut niet kunnen elimineren en dat is ons leidende principe: de verhalen die we kennen en de personages waarvan we weten dat ze belangrijk zijn voor de fans.’’

Heb jij One Piece nog niet gezien, maar ben je wel nieuwsgierig geworden door alle hype? XGN heeft vijf redenen waarom je de serie moet kijken voor je op een rijtje gezet.