Meer dan 100.000 Call of Duty Warzone accounts geband in één dag

News
donderdag, 26 augustus 2021 om 16:30
call of duty warzone sniperf1620720048
Ontwikkelaars doen er alles aan om cheaters te voorkomen in games. Helemaal als het gaat om competitieve titels. Daarom heeft Raven Software nu meer dan 100.000 accounts in Call of Duty Warzone geband op één dag.
De strijd tegen cheaters is er eentje die elke dag blijft doorgaan voor ontwikkelaars van online games. Zo heeft Bungie bijvoorbeeld nieuwe anti-cheat software geïntroduceerd voor Destiny 2. En Raven Software onderneemt harde acties als het gaat om valsspelers.
De ontwikkelaar heeft namelijk laten weten een grote golf aan bans te hebben uitgevoerd voor Call of Duty Warzone. Om hoeveel bans het precies gaat, daar bleef de ontwikkelaar nog even onduidelijk over, maar via Twitter heeft de studio het precieze aantal bekendgemaakt. Op één dag zijn er namelijk meer dan 100.000 Call of Duty Warzone accounts geband. Volgens Raven Software gaat het daarbij vooral om spelers die al vaker de regels hebben overtreden en accounts die cheats aanbieden.
De community in Call of Duty Warzone roept al langer op om cheaters te bannen uit de game. Met name streamers van de battle royale titel zijn daar vocaal in geweest. Eerder heeft Raven Software al bijna een half miljoen spelers geband uit de game.

Nieuwe content voor Call of Duty Warzone

De spelers die geband zijn uit Call of Duty Warzone kunnen niet meer met de nieuwe content aan de slag. Recent is namelijk seizoen 5 voor de game gelanceerd, met een dagje uitstel. Zo kunnen spelers nu aan de slag met een nieuwe 50 versus 50-modus genaamd Clash en de eerste exclusieve perks voor Call of Duty Warzone.

Populair Nieuws