eFootball gameplay mist de nieuwe features

News
donderdag, 26 augustus 2021 om 17:15
pes 2022 efootball minf1626857490
Konami's nieuwe free-to-play aanpak voor eFootball gaat flink wat teweeg brengen. Tenminste, zo lijkt het nu de eerste eFootball gameplay uit de doeken is gedaan. Het meest opvallende is namelijk dat er een aantal features gaan ontbreken bij de lancering.
Konami heeft duidelijk gemaakt dat eFootball bij lancering namelijk haar nieuwe features gaat missen. Een deel van de nieuwe mechanics die in de free-to-play game geïntroduceerd worden, komen namelijk niet direct bij lancering dit najaar. Eén van de features die de game namelijk krijgt is haptic feedback- en adaptive trigger-ondersteuning voor de PlayStation 5. Deze feature gaat alleen niet meer bij de lancering komen, maar via een latere update (via IGN).
Daar blijft het alleen niet bij. Ook een nieuwe traptechniek, de scherpe trap, wordt uitgesteld. Samen met een lading nieuwe animaties wordt deze nieuwe traptechniek toegevoegd. Hetzelfde geldt ook voor een vaardigheid die de mogelijkheid geeft om verdedigers het bos in te sturen.

eFootball gameplay krijgt wel een paar nieuwe features

Gelukkig krijgt de game bij lancering wel een aantal nieuwe features bij de lancering. Geavanceerde technieken om de bal te veroveren van de tegenstander worden bijvoorbeeld vanaf de lancering geintroduceerd, net als realitischere 1v1 duels dankzij een nieuwe techniek die de makers gebruiken. Bekijk de trailer hieronder zelf om alvast een beeld te krijgen bij de gameplay van eFootball.
De grote vraag die nu nog resteert is wanneer eFootball precies verschijnt. De game heeft namelijk nog geen releasedatum. Dit najaar zou de game ergens moeten verschijnen op PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.