'Wild Hunt festival komt naar Assassin's Creed Valhalla'

News
dinsdag, 21 september 2021 om 11:00
assassins creed valhalla combat forestf1620646652
Sinds de release van Assassin’s Creed Valhalla heeft de game al meerdere festivals gekregen. Naar verluidt gaat daar met de komende grote update het Wild Hunt festival bij komen.
Ubisoft heeft duidelijk gemaakt dat het nog lang niet klaar is met Assassin’s Creed Valhalla, ondanks dat er al twee uitbreidingen zijn verschenen en veel gratis content updates. Zo hebben we na release River Raids erbij gekregen, nieuwe wapens, de Mastery Challenges en verschillende festivals.
Daar kan binnenkort mogelijk een nieuw festival bij komen. Een dataminer genaamd Pedder heeft namelijk de naam Oksoreia Festival gevonden in de data van Assassin’s Creed Valhalla. Dat meldt YouTuber andyreloads. Het festival staat ook wel bekend als het festival van The Wild Hunt. En nee, dat heeft niks te maken met The Witcher 3: Wild Hunt. De dodelijke ruiters komen oorspronkelijk namelijk uit Europese folklore.

Wat kunnen we van het festival verwachten?

Met de verschijning van het Wild Hunt festival in Assassin’s Creed Valhalla krijgen spelers naar verluidt een aantal nieuwe missies om mee aan de slag te gaan. Die opdrachten zullen draaien om het uit de handen blijven van The Wild Hunt en zal Eivor nieuwe mogelijkheden geven om te kunnen vechten vanaf horseback.
Daarnaast kunnen we ook een paar bekende activiteiten verwachten van het nieuwe festival. Zo zal volgens de geruchten de archery contest weer terugkeren, met deze keer een compleet toernooi. We hoeven ook niet meer lang te wachten voor het Wild Hunt festival, want de festiviteiten moeten samen verschijnen met de nieuwe Title Update op 5 oktober.