MediaMarkt verdubbelt je vakantiegeld!

News
woensdag, 01 juni 2022 om 13:30
Mei is een heerlijke maand, want daarin ontvang je je vakantiegeld. Wellicht heb je het al besteed aan een vakantie of iets anders wat je graag wilde hebben. Maar dat wil niet zeggen dat je het nu weer moet doen met je vaste loon: bij MediaMarkt maak je kans op nog meer vakantiegeld.
Vakantiegeld is een mooie bonus, maar het brengt ook een dilemma met zich mee. Pomp je het allemaal in je vakantie, of koop je eindelijk alle tech die je zo graag wil hebben? Maar er is een oplossing: dubbel vakantiegeld.
Bij MediaMarkt maak je nu namelijk kans op 2500 euro shoptegoed van de bekende winkelketen. Als je modaal verdient is dat ongeveer hetzelfde bedrag als je vakantiegeld. Verdien je minder, dan is het natuurlijk helemaal een mooie bonus en ook als je meer verdient zeg je geen nee tegen zo’n bedrag.
Kans maken is vrij eenvoudig: je hoeft alleen maar iets te kopen terwijl de onlangs verlengde vakantiegeld-deals (die je hier kunt bekijken) lopen. Als je lid bent van MediaMarkt Club en je pas scant maak je kans. Je moet dan wel eerst een game spelen en proberen de high score te pakken.

Hoe lang kun je nog meedoen?

Je kunt nog meedoen met de actie tot 5 juni, dus je hebt nog even de tijd. Als je meedoet krijg je sowieso een waardebon van 10 euro. Als je de 2500 euro wint hoor je dat uiterlijk op 13 juni. Meedoen kan zowel online als in fysieke winkels.