Update - Documentaire over Johnny Depp en Amber Heard snel te zien

News
woensdag, 01 juni 2022 om 14:00
fantastic beasts johnny deppf1632324596
Je kunt nauwelijks om de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard heen. De twee zijn al jaren gescheiden, maar hebben nog het nodige uit te vechten. Wie zich nog afvraagt waar het hele gebeuren nou allemaal om gaat kan binnenkort een documentaire kijken.

Update - Uitspraak in huidige zaak aanstaande

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is bijna ten einde. Beide partijen en hun getuigen zijn gedurende zes weken gehoord en de jury is nu in overleg. Verwacht wordt dat ze vandaag met een oordeel komen. Mocht je daarvoor of daarna nog steeds meer willen weten van dit hele gebeuren, dan is de documentaire op Disovery+ nog steeds beschikbaar.

Oorspronkelijk bericht

Al een paar weken is er een rechtszaak gaande tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard. Je zult er ongetwijfeld iets van hebben meegekregen, hetzij in de vorm van onsmakelijke details, hetzij door het nieuws dat Depp niet terug wil komen voor een nieuwe Pirates of the Caribbean. Maar misschien ben je nog niet helemaal op de hoogte van wat er eigenlijk aan de hand is.
In dat geval kun je binnenkort een documentaire zien die beide kanten van het verhaal belicht. De docu heet Johnny vs Amber en laat in twee delen vrienden van beide partijen aan het woord over alles wat er tussen de twee acteurs speelt.
De documentaire gaat niet over de huidige rechtszaak, die is immers nog bezig. Maar in 2020 werd al een rechtszaak uitgevochten om dezelfde onderliggende problemen. De eerste aflevering is vanaf 14 mei te zien op Discovery+, een streamingdienst die binnenkort wordt opgenomen in HBO Max.

Wat speelt er tussen Johnny Depp en Amber Heard?

Depp en Heard hadden van 2015 tot 2016 een kort huwelijk, waarna een scheiding werd aangevraagd door Heard. Zij beweerde mishandeld te zijn door haar ex-man, maar hij ontkent dat en beweert het omgekeerde. In de rechtszaak die nu wordt uitgevochten beschuldigt Depp zijn ex van laster, nadat ze een opiniestuk schreef dat opnieuw de suggestie wekte dat ze door Depp was mishandeld.

Populair Nieuws