Game Pass games voor juni 2022 bekend: Ubisoft deelt uit!

News
woensdag, 01 juni 2022 om 13:00
xbox game passf1617130472
Een nieuwe maand betekent nieuwe gratis games op Game Pass. Microsoft heeft bekendgemaakt welke games in de eerste helft van juni naar de service komen.
Een nieuwe maand betekent nieuwe games voor abonnees van PC Game Pass, Xbox Game Pass of Game Pass Ultimate. Game Pass wordt gezien als één van de beste deals op het gebied van gaming en met een enorm aanbod aan games is dat niet zo gek. Voor een maandelijks bedrag krijgen abonnees toegang tot een enorme bibliotheek aan games en het aanbod wordt elke maand weer uitgebreid. Ook in juni kunnen spelers weer genieten van een aantal nieuwe games voor Game Pass.
Deze maand heeft Ubisoft een grote inbreng in de line-up van Game Pass. Zo kunnen abonnees vandaag meteen aan de slag met For Honor: Marching Fire Edition of kunnen zij die meer van stealth houden hun hart ophalen met een van de beste delen uit de Assassin's Creed serie: AC Origins. De lijst wordt aangevuld met de akelig moeilijke Ninja Gaiden: Master Collection, die bestaat uit maar liefst drie delen uit deze serie.
Chorus neemt ons mee tussen de sterren in een epische jacht op de cult die ons gevormd heeft en in Disc Room bezoeken we Jupiter. Als laatste toevoeging krijgen abonnees Spacelines from the Far Out voorgeschoteld, een managementgame waarin we vluchtroutes in de ruimte moeten onderhouden. De games zijn dus weer zeer divers en daar houden we van!
De gehele lijst aan Game Pass games voor de eerste helft van juni is als volgt:
Helaas vertrekken er ook weer games. De volgende games zullen in juni Game Pass verlaten:
comingsoon 6t coming soon 7ff954e7ec5667efbba11f1654025864

Nog meer Game Pass games in juni

Naast deze games zal Microsoft later in de maand nog meer nieuwe games toevoegen. De uitgever komt halverwege de maand namelijk altijd met nog een extra lading titels voor de Game Pass. Houd onze speciale Game Pass-pagina dan ook goed in de gaten om de nieuwe batch niet te missen!