MediaMarkt strooit met korting op geliefde voetbalgame

News
donderdag, 27 juni 2024 om 12:00
ea sports fc 24 haalandf1689331167
MediaMarkt pakt flink uit met tal van hete zomerdeals in wat de winkelketen zelf bestempeld als Red Friday, een zomerse editie van Black Friday. Eén van die deals is speciaal voor gamers interessant, want EA FC 24 kopen doe je nu met gigantische korting.
De bekende voetbalgame van EA is nu namelijk voor 26,99 euro te vinden bij de bekende winkelketen. Toen de game vorig jaar verscheen was deze nog 69,99 euro bij de meeste plekken, al betaalde je digitaal zelfs 79,99 euro. Tegenwoordig is de prijs 49,99 euro qua adviesprijs.
Toch doet MediaMarkt daar nu nog een flinke schep bovenop, want er wordt nu nog eens 46 procent korting gegeven op het spel. Daardoor betaal je nu 26,99 euro voor EA FC 24 op de PlayStation 5. Ook voor de PS4-versie betaal je zoveel.
De editie op de Xbox One/Xbox Series X en S kost je zelfs nog een stuk minder. Die is slechts 15 euro. Ook is er een Nintendo Switch-versie, maar die kost 27,99 euro, wat betekent dat je daarop slechts 30 procent korting krijgt.

EA FC 24 heeft leuke verrassing

In EA FC 24 zit momenteel een leuk extraatje om van te profiteren. Het Europees kampioenschap voetbal is namelijk via een gratis update aan de game toegevoegd. Daardoor kun je ook met het Nederlands Elftal nu proberen kampioen te worden.
Uiteraard kun je ook gewoon los met het voetbalseizoen van afgelopen jaar. De complete selecties van onder andere PSV, Feyenoord en Ajax van het 2023/2024 seizoen vind je terug in de game, net als Real Madrid dat is aangevuld met Jude Bellingham.

Meer deals bij MediaMarkt

MediaMarkt heeft overigens nog veel meer aanbiedingen voor je. De Red Friday-week barst uit haar voegen met goede korting, wat dan ook de reden is dat we een heel overzicht voor je hebben met de beste aanbiedingen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties