Black Friday valt vroeg dit jaar bij MediaMarkt

News
maandag, 24 juni 2024 om 13:00
Black Friday wordt normaal pas gehouden in november. Maar MediaMarkt neemt nu alvast een voorschot op het prijzenfestijn met een nieuwe sale.
Er zijn een aantal uitverkopen in het jaar waar iedereen zijn ogen op gericht houdt. Denk bijvoorbeeld aan de Summer Sales, uitverkopen rond de feestdagen en natuurlijk Black Friday. Met laatstgenoemde kan je het meeste geld besparen. Webshops en winkel trekken dan alle registers open om klanten te trakteren op heerlijke deals.
Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen de portemonnee dicht houden, totdat Black Friday is gearriveerd. Waarom zou je bijvoorbeeld al eerder een nieuwe televisie in huis halen, als je weet dat het apparaat een paar maanden later flink afgeprijsd is? Met een beetje geduld kan je dus veel geld besparen.

Black Friday valt vroeg dit jaar

Maar misschien is het nu toch al een goed idee om je spaarrekening te plunderen. MediaMarkt is namelijk al heel vroeg begonnen met Black Friday. Ten minste, de webshop noemt de huidige sale Red Friday, waarbij je kan profiteren van ‘Black Friday-achtige’ deals.
Hoewel je zou denken dat de sale alleen op vrijdag is, is het net zoals Black Friday tegenwoordig een hele week lang. Momenteel kan je korting scoren op televisies, laptops, smartphones, e-readers, soundbars en nog veel meer.
Wij hebben de beste deals hieronder voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals kan je van nog veel meer voordelen profiteren tijdens de Red Friday Sale. Check hier het volledige overzicht van de uitverkoop bij MediaMarkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties