MediaMarkt komt met fikse kortingen op games

News
dinsdag, 16 mei 2023 om 9:00
mediamarkt logo headerf1669709165
Als een je een goedkope(re) game op de kop wilt tikken, is dit je kans. Want MediaMarkt heeft een paar mooie games in de uitverkoop gedaan, waarvan een nog niet eens zo heel erg oud is.

Goede deal voor niet zo'n oude game

Heb je net een PS5 gescoord en ben je Marvel fan? Dan komt dat goed uit. Want Marvel’s Midnight Suns – Enhanced Edition is nu te koop voor slechts 29,99 euro. Dat is een korting van meer dan vijftig procent! De korting is ook geldig voor de Xbox variant.
De Marvel game kwam in december 2022 uit en kreeg van ons een 7 in de recensie. Sheadon schreef onder meer het volgende:
'Naast de missies zijn er in de game nog veel meer activiteiten om te doen. Zo hebben de Midnight Suns een basis genaamd 'The Abbey'. In deze basis zijn er allerlei geheimen te ontrafelen. De geest van Marvel karakter Agatha Harkness zweeft rond en helpt je om deze geheimen te vinden. Daarnaast kun je als The Hunter een band ontwikkelen met de andere teamleden door activiteiten met ze te doen en met ze te trainen. Ook kun je als je langs ze loopt de andere personages complimenten geven, wat een erg raar systeem is en awkward overkomt. Verder zijn er in Marvel's Midnight Suns vriendengroepjes gevormd waarmee je af een toe iets kunt doen en zijn er talloze verschillende 'lootboxes' open te breken die de kaarten die je tijdens missies gebruikt beter maken.'
Een andere game die in de aanbieding is, is New Tales from the Borderlands. Een typische game die in het straatje valt van: relaxt kunnen gamen, gezien je voornamelijk een verhaal volgt en op wat knopjes drukt.
De game is nu in de aanbieding voor 14,99 euro voor alle platformen, dus PlayStation 4, Switch, PlayStation 5, Xbox Series X
Het is niet de eerste keer dat deze verhalende game in de aanbieding is, maar een slechte deal is het zeker niet. Lees hier onze New Tales from the Borderlands recensie.