Football Manager 2024 komt naar Netflix toe

News
dinsdag, 12 september 2023 om 18:00
football manager 2024 cornerf1694532594
Het is nog steeds even wennen dat abonnees van Netflix ook games kunnen spelen. Daar komt binnenkort ook een grote titel bij, want Football Manager 2024 komt naar de streamingdienst toe.
Een paar weken geleden is het nieuwe voetbalseizoen van start gegaan en dan zal het meteen zijn gaan kriebelen bij veel voetballiefhebbers om hun eigen team te managen. Je moet alleen nog even wachten voordat je zelf aan de slag kan op het digitale gras. EA Sports FC 24 komt namelijk 29 september uit en Football Manager 2024 verschijnt pas op 6 november.
Dat laatste heeft ontwikkelaar Sports Interactive vandaag bekendgemaakt via een trailer. De game zal te spelen zijn op de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, de Nintendo Switch en nog een opvallend platform. Football Manager 2024 Mobile komt namelijk exclusief naar Netflix toe.

Overstap naar de streamingdienst

Dat Football Manager 2024 exclusief verschijnt op Netflix is vrij verrassend. Vorig jaar was de mobiele versie van de game ook exclusief op één platform te spelen, maar toen ging het nog om Apple Arcade. Spelers op dat platform kunnen nu dus helemaal niet met het nieuwe deel aan de slag.
Het is bovendien vervelend voor spelers die migreren van de oude Football Manager Mobile naar de nieuwe. Het zal namelijk niet mogelijk zijn om je save files mee te nemen naar Football Manager 2024. Je zal je carrière dus helemaal opnieuw moeten beginnen.