MediaMarkt geeft dikke korting in Super Kans-sale

News
donderdag, 10 augustus 2023 om 13:30
Het is de laatste dagen niet bepaald mooi zomerweer. Misschien ben je dan maar films en series gaan kijken, om vervolgens te ontdekken dat je beeld toch wel tegenvalt. Misschien kun je daar wat aan doen met de Super Kans-sale van MediaMarkt.
Iedereen wil mooi beeld voor films en games en een degelijke smartphone is ook nooit weg. Helaas kun je daar je geld wel aan kwijt. MediaMarkt komt nu met nieuwe deals. De Super Kans-sale geeft dikke korting op tv’s, smartphones en veel meer.

Mooie deals in MediaMarkt sale

Een hele sale doorspitten op zoek naar de perfecte deal voor jou is vaak wat veel gevraagd. Daarom hebben we alvast het één een en ander voor je uitgezocht en hieronder voor je op een rij gezet.
Uiteraard zijn er nog meer deals. Dus mocht het bovenstaande je niet aanspreken, dan kun je altijd nog besluiten om toch de hele sale te bekijken bij MediaMarkt.
Ben je op zoek naar iets heel anders, zoals een nieuwe console, dan zijn er andere plekken waar je terecht kunt. Er is bijvoorbeeld een Xbox Series X bundel met Diablo IV in de aanbieding. Ook loopt er een actie waarmee je gratis en voor niets een Switch OLED kunt winnen.