'Media Markt neemt PS5 accessoires uit bundel niet retour'

News
donderdag, 05 augustus 2021 om 15:30
pexels kerde severin 5961235f1632836754
De PlayStation 5 wordt niet overal los verkocht, maar is steeds vaker te vinden als PS5 bundel met accessoires. Let daarbij wel op, want je kan de accessoires mogelijk niet los retourneren bij Media Markt.
Webshops en retailers hebben steeds vaker de PS5 niet los beschikbaar, maar alleen als bundel met verschillende accessoires. Zo is ook de loting bij Coolblue momenteel alleen voor een PS5 bundel. Dat kan handig zijn, maar niet iedereen heeft de extra accessoires nodig.
Denk je erover na om gewoon een bundel aan te schaffen en de accessoires bij de winkel te retourneren, let dan wel op. Consumenten melden via Budgetgaming namelijk dat het bij sommige winkels van Media Markt namelijk niet mogelijk is om de accessoires los terug te brengen. Alleen als je het hele pakket terugbrengt, inclusief de PlayStation 5, kan je pas je geld terugkrijgen. Het complete bundel wordt namelijk als één product gezien.

PS5 bundel met verschillende accessoires

Welke accessoires je precies bij een PS5 bundel krijgt, verschilt per winkel. Zo kan je bij Coolblue bijvoorbeeld kiezen uit een bundel met alleen een extra PS5 DualSense controller of een bundel met extra controller en game.
Daarnaast zijn er ook andere accessoires voor de next-gen console van Sony te vinden. Zo heeft de Japanse fabrikant een speciale 3D gaming headset gemaakt voor de PlayStation 5, evenals een charging station voor je DualSense controllers. Wil je de console echt als media-machine gebruiken, dan kan je ook een speciale afstandsbediening aanschaffen voor het apparaat.