MCU wordt uitgebreid met opvallend nieuw project

News
woensdag, 16 augustus 2023 om 15:30
ant man and the wasp quantumaniaf1673354592
Er zijn inmiddels 32 MCU films en 9 series, maar als dat niet genoeg is, komt er nog een project bij. Dat is alleen geen film, serie of iets anders met bewegend beeld. Er verschijnt namelijk een boek, geschreven door een Marvel-personage.
Wie Ant-Man and the Wasp: Quantumania heeft gezien, zal weten dat Scott Lang nu naast Avenger ook bestsellerauteur is. Gedurende de film zijn er wat passages te horen uit zijn mémoire “Look Out for the Little Guy!”. Maar in de film lijkt het een aardige pil te zijn, iets waar we uiteindelijk weinig van merken.
Daar komt binnenkort verandering in, want Look Out for the Little Guy! is niet langer een fictief boek. De volledige versie verschijnt op 5 september. Het boek telt 224 pagina’s en moet ongeveer 25 euro kosten.

Wie heeft de echte versie van het Ant-Man boek geschreven?

Het is niet bekend wie het boek geschreven heeft. Om de illusie dat het door Scott Lang geschreven is, staat hij als enige vermeld op de kaft en op productpagina’s. In een aankondigingsvideo voor het boek laat Ant-Man acteur Paul Rudd weten dat hij “bijna” zeker weet dat hij het niet heeft geschreven. Die aankondiging is overigens al een tijdje geleden, maar werd destijds door velen nog gezien als grap.
Als je Ant-Man and the Wasp: Quantumania nog niet gezien hebt, kan dat inmiddels gewoon op Disney+. Het is niet de sterkst ontvangen Marvel-film, maar is niet onbelangrijk in het overkoepelende verhaal van het MCU. Grote schurk Kang the Conqueror staat namelijk centraal in deze film én in veel toekomstige films en series.