Max Verstappen wordt de mond gesnoerd door collega: "Houd je mening voor jezelf"

News
woensdag, 22 november 2023 om 10:00
max verstappen gp las vegas 2023 podiumf1700639506
Max Verstappen had afgelopen weekend veel kritiek op de GP van Las Vegas, die hij uiteindelijk wist te winnen. Collega F1-coureur Kevin Magnussen vindt dat de wereldkampioen beter zijn mening voor zich kan houden.
Al voordat de Formule 1 afreisde naar Las Vegas had Max Verstappen geen beste pet op van de GP van Las Vegas. In Brazilië liet de Nederlander namelijk al weten dat hij niet onder de indruk was van het circuit, nadat hij een aantal rondjes op de baan had gereden in F1 23.
In Las Vegas zelf kwam Verstappen helemaal met veel kritiek. Zo was hij allesbehalve een fan van de baan, had hij geen goed woord over voor het fiasco in de eerste vrije training en had hij ook veel kritiek op de show rondom de Grand Prix heen.
Eerder waren er al een paar coureurs en teambazen die aangeven wel te genieten van de show in Las Vegas en met name bij Kevin Magnussen schoot de kritiek in het verkeerde keelgat. In gesprek met Racefans.net laat de coureur, die voor het Amerikaanse team van Haas rijdt, weten dat ‘sommigen’ beter hun kritiek voor zich kunnen houden.

“Het is prima om een mening te hebben. Misschien moet je die voor jezelf houden. Uiteindelijk krijgen we allemaal behoorlijk goede salarissen en leiden we een goed leven, en dat komt allemaal hierdoor. Dus uiteindelijk moeten we misschien wat meer waardering tonen.”

Ontdooide Max Verstappen

Na afloop van de Grand Prix was Verstappen toch wat meer te spreken over de race. Hij ging zelfs een stukje ‘Viva Las Vegas’ zingen over de boordradio. De spannende race op de baan, waarbij Charles Leclerc mogelijk de winst had kunnen pakken als er geen ongelukkige Safety Car was gekomen, zorgde waarschijnlijk voor de ommekeer bij de Nederlander.
Toch had Max Verstappen tijdens de persconferentie na de race toch nog wat feedback voor de organisatie. Zo wil hij met name dat de race voortaan op een ander moment in het jaar wordt georganiseerd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties