Max Verstappen geen fan van de show in Las Vegas: "Ik lijk wel een clown"

News
donderdag, 16 november 2023 om 16:30
max verstappen 2023 fotoshootf1676976528
Liberty Media, de eigenaar van F1 en de organisator van de GP van Las Vegas, pakt groots uit voor de nieuwe race. Max Verstappen is alleen allesbehalve een fan van alles om het racen heen.
Al langere tijd wil Liberty Media zorgen voor een grotere fanbase in de Verenigde Staten. Daar heeft de Netflix-serie Drive to Survive al goed aan meegeholpen, evenals de grotere focus op social media en YouTube. De andere manier waarop het bedrijf meer Amerikaanse fans wil aantrekken is door meer races in het land te organiseren, met dit jaar maar liefst drie Grands Prix.
Liberty Media organiseert zelf de GP van Las Vegas en trekt daarvoor alles uit de kast. Het moet zelfs een evenement worden van Super Bowl-achtige proporties. Het begon woensdagavond allemaal met de Opening Ceremony, waarbij de coureurs als een soort deelnemers aan The Hunger Games werden gepresenteerd aan het publiek. Max Verstappen was er geen fan van, zo laat hij weten aan The Race.

“Wat mij betreft kan je dit soort dingen allemaal overslaan. Je staat daar maar een beetje bovenop, je lijkt wel een clown. Ik snap dat er een zakelijke en een sportieve kant is, dus ik snap hun kant van het verhaal, ik geef gewoon mijn mening.”

Ricciardo liefhebber van GP Las Vegas

Terwijl Verstappen niet kan wachten totdat het raceweekend in Las Vegas voorbij is, geniet voormalig collega Daniel Ricciardo juist met volle teugen van het event. Hij was dan ook de coureur die al jarenlang riep dat hij een race in Las Vegas wilde hebben.
De coureur van AlphaTauri laat weten verbaasd te zijn dat het is gelukt om de Grand Prix t e organiseren, helemaal op The Strip. Volgens Ricciardo wordt het ‘het spannendste rechte stuk’ waar de coureurs ooit overheen hebben gereden.

Populair Nieuws