Formula 1 Drive to Survive seizoen 4 officieel bevestigd door Netflix

News
vrijdag, 27 augustus 2021 om 12:30
9f1630053662
Het huidige Formule 1 seizoen is enorm spannend en daar zal Netflix waarschijnlijk maar al te blij mee zijn. De streamingdienst heeft namelijk Formule 1 Drive to Survive seizoen 4 officieel bevestigd.
Formule 1 is de laatste jaren een stuk populairder geworden. Enerzijds kan dat komen door de opmars van een bepaalde Nederlandse jongeman, maar ook door de mogelijkheden die de nieuwe eigenaar, Liberty Media, met beide handen heeft aangepakt. Zo is de Formule 1 de laatste jaren een stuk meer actief op social media en YouTube, maar zien we de sport ook op andere manieren terug.
Het is dan ook niet te ontkennen dat Formula 1 Drive to Survive heeft gezorgd voor een enorme influx van nieuwe fans, met name in de Verenigde Staten. De F1 docuserie weet de diepe materie van de sport namelijk op een begrijpelijke manier over te brengen, maar laat ook goed alle andere zaken achter de schermen zien. Van politieke spelletjes tot rivaliteit tussen teamgenoten.
Het huidige 2021 seizoen zit al vol met spraakmakende momenten en halverwege het seizoen hebben de makers van Formula 1 Drive to Survive al genoeg materiaal om tien afleveringen te vullen. Het is dan ook goed nieuws om te horen dat Netflix seizoen 4 van de docuserie officieel heeft bevestigd. In 2022 zal het nieuwe seizoen verschijnen, waarschijnlijk net zoals de vorige seizoenen rond maart.

Verstappen in Drive to Survive seizoen 4?

Eén van de hoofdrolspelers in het Formule 1 seizoen van 2021 is natuurlijk Max Verstappen. De Nederlander vecht momenteel een bloedstollend gevecht uit met Lewis Hamilton om de wereldtitel. De coureur van Red Bull Racing lijkt dan ook een logische focus te gaan voor Formula 1 Drive to Survive, maar het is nog maar de vraag of dat mogelijk is.
Verstappen heeft namelijk in het verleden aangegeven niet bepaald blij te zijn met de makers van de documentaire. De Nederlander is namelijk ontevreden met de manier hoe bepaalde woorden of acties worden verdraaid. Verstappen is daardoor al de grote afwezige in seizoen 3 en mogelijk ook in het nieuwe seizoen.

Populair Nieuws