Max Verstappen voorspelt een 'knotsgek F1 weekend' in Miami

News
woensdag, 04 mei 2022 om 16:30
si202203270590 newsf1648716828
Dit weekend wordt voor het eerst de GP Miami gehouden in de Formule 1. Max Verstappen denkt dat het een knotsgek weekend gaat worden op het gloednieuwe stratencircuit.
De titelstrijd is twee weken geleden weer nieuw leven ingeblazen door de overwinning van Max Verstappen in Imola, de thuisbasis van Ferrari. De Nederlander wist het maximale aantal punten te behalen en ook teamgenoot Sergio Perez deed goede zaken, waardoor het duo de allereerste 1-2 voor Red Bull Racing wist te behalen sinds 2016.
Het gat met Charles Leclerc bedraagt alleen nog steeds 27 punten, ondanks dat de Monegask dure punten verspeelde door een grote fout in Imola. Verstappen zal doorgaan zijn overwinning een mooi vervolg willen geven in Miami, een race die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd - let alleen wel op het aangepaste tijdschema als je alles live wil zien.

Wie zal er gaan winnen in Miami?

Het is dus moeilijk te voorspellen welk team in het voordeel zal zijn, maar Verstappen heeft er in ieder geval veel zin in, zo laat hij weten in een officiële persverklaring van Red Bull Racing.
De Nederlander laat daarnaast weten dat hij het leuk vindt om nog een keer in de Verenigde Staten te rijden, omdat het Circuit of the Americas in Austin ‘geweldig is om op te racen’. Niet alleen meer races in de VS zijn volgens Verstappen een goede manier om daar nieuwe fans aan te trekken, maar ook de nieuwe wagens in de Formule 1, die elkaar dit jaar een stuk beter kunnen volgen dankzij de nieuwe regels.

Populair Nieuws