De beste Star Wars merchandise om voor May the 4th te kopen

Article
woensdag, 04 mei 2022 om 16:00
2022 04 29 r2 d2 tamagotch bandaif1651244230
Star Wars heeft een bijzonder plekje in veel harten. Hoeveel ups en downs de reeks ook beleeft, er komt altijd wel weer iets voorbij om de vonk weer over te laten slaan. Als jij die liefde voor de franchise tentoon wil stellen kun je dat doen met deze merchandise.

R2-D2 Tamagotchi

Iedereen die Star Wars heeft gezien weet dat R2-D2 echt onmisbaar is. Hoe vaak die kleine droid de hele boel heeft gered is echt ongekend. Wij zijn dan ook vast niet de enigen die er eigenlijk wel wat voelen om zelf een R2-D2 te hebben.
Gelukkig kan dat met deze Tamagotchi. Helaas is deze R2-D2 niet het Zwitserse zakmes uit de films, maar eerlijk is eerlijk, het is ook best een prettig idee om een soort morele steun te krijgen van een droid. Je moet hem natuurlijk wel verzorgen, niemand heeft iets aan een roestige astromech.
2022 04 29 diamond direct mandalorian bustf1651244468

Bustes

Het zal je misschien niet verbazen, maar veel van de beste Star Wars merchandise van het moment houdt verband met The Mandalorian. Dat is misschien op een bepaalde manier jammer, maar tegelijkertijd kunnen we er ook wel weer inkomen. Zeg nou zelf, zou jij nee zeggen tegen de hierboven afgebeelde buste?
Overigens is er hier wel wat variatie te beleven. Want The Mandalorian is niet de enige die is afgebeeld in zo’n soort buste. Je kunt ook kiezen voor Ahsoka Tano of Bo-Katan Kryze. Die laatste is ook nog eens afgebeeld in Clone Wars-stijl, dus je hoeft ook niet helemaal in Mandalorian-sferen te blijven.
2022 04 29 luke skywalker grogu funkof1651244681

Luke Skywalker met Grogu Funko

In december 2020 domineerde één vraag het hele Star Wars-fandom. Welke Jedi zou Grogu gaan trainen. Achteraf was het antwoord eigenlijk enigszins voorspelbaar, want hoewel Ahsoka had gekund was Luke Skywalker toch echt dé Jedi die op dat moment in de galaxy far, far away rondliep.
Dat leverde het iconishce moment op dat Luke Skywalker Grogu in zijn armen had. Waar een iconisch moment is, kan een Funko Pop! niet uitblijven. Gelukkig is het een redelijk mooie Funko geworden.
2022 04 29 millennum falcon modelkitf1651244843

Millennium Falcon modelkit

Soms worden niet-levende objecten een personage. Droids even buiten beschouwing gelaten is de Millennium Falcon daar misschien wel het ultieme Star Wars-voorbeeld van. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je het schip zelf zou willen hebben.
Er zijn genoeg modellen te koop, maar deze is toch wel erg mooi. Hij is ook vrij groot, onderschat niet hoeveel ruimte je voor deze modelkit nodig hebt als hij eenmaal in elkaar zit. Maar als hij dan in elkaar zit heb je een mooi centraal onderdeel van je collectie.
2022 04 29 paladone star wars bottllef1651245035

Metalen drinkfles

Net als de Funko Pop! is de drinkfles een product waar elke franchise op een dag aan moet geloven. Gelukkig is deze in Star Wars-thema goed gelukt. Hij is geschikt voor warme en koude dranken, wat is uitgebeeld door één kant in Dark Side-thema te steken en de andere kant in Light Side-thema.
Dat is misschien wat meer interpretatie dan strikt noodzakelijk, maar feit blijft dat het een leuke fles is. Bovendien is dit een mooi geval van merchandise waar je wat aan hebt. Biggs Darklighter drinkt water, dus is het cool om gehydrateerd te blijven.
beanie sjaal giftset the mandalorian difuzed 01f1651245236

Mandalorian beanie en sjaal

We waren niet aan het overdrijven toen we zeiden dat er veel mooie Mandalorian merchandise verkrijgbaar was. Gelukkig is er ook veel variatie in de soorten merchandise. We hadden weinig zin om deze hele lijst vol te gooien met Funko Pop!-figuren.
Dit keer hebben we te maken met een beanie en een sjaal. We weten dat het lente is, maar het wordt over een paar maanden ook weer koud en dan kun je niet onbeslagen ten ijs komen. Denk er maar vast over na hoe fijn het zou zijn om warm gehouden te worden door Grogu.
2022 04 29 d o funkof1651245469

D-O en BB-8 funko’s

The Rise of Skywalker is een omstreden film, maar er zijn maar weinig Star Wars-films die dat niet zijn. Iets wat je de film in ieder geval niet kunt ontnemen is dat hij een aardig aantal grappige personages introduceerde. Neem bijvoorbeeld Babu Frik en D-O.
Die laatste was ook een goed duo met BB-8. Dan kan een dubbel Funko-pakket niet uitblijven. Zo heb je twee schattige droids in één keer.
2022 04 29 mandalorian monopolyf1651245661

Monopoly

Monopoly is al net zo omstreden als sommige Star Wars-films. De één vindt het een waardeloos spel, de ander vult er graag een avondje mee. Nummer drie vindt het een waardeloos spel maar vult er toch graag een avondje mee — nog een overeenkomst met Star Wars-films.
Er zijn net zoveel edities van Monopoly als ongure types in Mos Eisley, dus natuurlijk is er ook Mandalorian Monopoly. Speelt het anders dan gewoon Monopoly? Nee, maar als je dan toch je avond gaat verpesten met een slecht spel, doe het dan in stijl.
2022 04 29 darth vader houtpaneel pyramid internationalf1651245869

Darth Vader houtpaneel

Zijn jouw muren kaal? Niet lang meer, want dit houtpaneel kun je niet weerstaan. En dat zeggen we niet alleen omdat Darth Vader dreigt onze luchtpijp te sluiten.
Het zou waarschijnlijk goedkoper zijn om gewoon een poster te nemen. Maar een houtpaneel gaat toch een stuk langer mee. Het heeft bovendien ook een wat sterkere aanwezigheid, net als Vader zelf.
2022 04 29 diamon direct mandalorian statuef1651246064

Mandalorian statue

Figuren en beeldjes van geliefde personages zijn er overal. We kunnen dan ook niet zeggen dat we heel verbaasd zijn om The Mandalorian in deze vorm aan te treffen. Wel moeten we zeggen dat dit een bijzonder verleidelijke statue is.
We kunnen weinig anders zeggen dan dat dit een uitstekende verbeelding van The Mandalorian is. Bovendien zit er een kleine Grogu in zijn tas. Dat is niet de enige reden waarom we zo weg zijn van dit beeldje, maar het helpt wel.

Populair Nieuws