Nieuwe Obi-Wan Kenobi trailer geeft eerste blik Darth Vader

News
woensdag, 04 mei 2022 om 17:00
Star Wars dag kan natuurlijk niet gevierd worden zonder nieuwe informatie over de Obi-Wan Kenobi serie die deze maand eindelijk op Disney+ verschijnt. Disney heeft dan ook een tweede trailer uitgebracht.
De Obi-Wan Kenobi serie speelt zich af tussen Episode III: The Revenge of the Sith en Episode IV: A New Hope en volgt Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi terwijl hij vecht om te overleven tegen de opkomst van de nieuwe Galactic Empire en waakt over een jonge Luke Skywalker op Tatooine. In de trailer zien we onder andere hoe Obi-Wan op de vlucht is terwijl de Empire op hem jaagt. Ook biedt de trailer een korte blik op Darth Vader, die weer vertolkt wordt door Hayden Christensen.
In de serie gaan Obi-Wan en Darth Vader het tegen elkaar opnemen. Lucasfilm-voorzitter Kathleen Kennedy beloofde eerder dat het de ‘rematch van de eeuw’ wordt.

Nieuwe Obi-Wan Kenobi poster

Behalve de trailer deelde het officiële Twitter-account van de serie ook een nieuwe poster waarop Darth Vader te zien is met zijn rode lightsaber in hand.
Obi-Wan Kenobi is vanaf 27 mei iedere vrijdag te zien op Disney+. De serie bestaat uit zes afleveringen en is volgens Disney een limited series, wat betekent dat je geen tweede seizoen hoeft te verwachten.
Onlangs werd bekend dat er nóg een Star Wars serie naar Disney+ komt. Deze serie heet Tales of the Jedi en is nog niet officieel aangekondigd. Er bestaat al een stripboekenreeks met dezelfde titel die verhalen vertelt uit de lange geschiedenis van de Jedi, maar of de serie deze verhalen gaat verfilmen is nog niet duidelijk.

Populair Nieuws