Flinke korting te scoren op Switch Online lidmaatschap

News
donderdag, 17 maart 2022 om 13:30
mario kart 8 deluxe switch wallpaper 3f1577207458
Met de Switch is Nintendo eindelijk Microsoft en PlayStation achterna gegaan met een betaald Online-lidmaatschap. Switch Online is al een stukje goedkoper dan de abonnementen van andere consoles, maar je kunt het nog goedkoper scoren. Je kunt nu flinke korting krijgen op een lidmaatschap bij CDKeys.
Wie tegenwoordig online wil genieten van Nintendo-games zal daarvoor moeten betalen. Het abonnement is op zich al niet heel duur, maar een meevallertje is nooit weg. Helemaal vlak voor de release van nieuwe Mario Kart-banen is het een mooi moment om Switch Online te nemen.
Bij CDKeys kun je nu aardige korting krijgen op onder andere Switch Online. Zo gaat er 30 procent van een familielidmaatschap voor een jaar af. Een individueel lidmaatschap kun je voor een jaar met 28 procent korting scoren en voor drie maanden zelfs met 42 procent.
Wie het nog goedkoper wil heeft geluk. Het is namelijk St. Patrick’s Day en ook daarvoor kun je korting krijgen. Door in je winkelwagentje de code PAT5 in te vullen komt er alleen vandaag nog wat extra korting op je aankoop. Die is niet heel groot, maar je moet af en to ook een beetje op de kleintjes letten.

Ook Mario Kart DLC met korting te scoren

Alles goed en wel, maar wat moet je spelen met een Switch Online lidmaatschap? Neem bijvoorbeeld de Mario Kart 8 Deluxe DLC, waarop ook flinke korting is. Hetzelfde geldt voor de DLC van Animal Crossing: New Horizons. Bekijk hier alle downloadcodes voor Switch die met korting te krijgen zijn.

Populair Nieuws