Viaplay docu: Max Verstappen hoopt op meer onvoorspelbaarheid in F1

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 14:00
max verstappenf1646128781
Het nieuwe Formule 1 seizoen staat voor de deur. Dit seizoen mogen we het racegeweld volgen op Viaplay, waar nu de documentaire Lion Unleashed rondom wereldkampioen Max Verstappen te zien is. De coureur meldt in de docu dat hij hoopt op meer onvoorspelbaarheid door de nieuwe regels.
Max Verstappen is het hoofdonderwerp in de documentaire Lion Unleashed. De 24 minuten durende docu blikt terug op het afgelopen Formule 1 seizoen van Verstappen en het behalen van de wereldtitel. De Nederlandse coureur meldt dat hij een kans ziet dat de bolides komend jaar heel anders op het grid zullen staan en dat andere teams mee zullen dingen naar de top. Hij ziet de onvoorspelbaarheid van het seizoen graag tegemoet.
Verstappen ziet ook andere kansen door de wijzigingen in de reguleringen en de wagens:

Gaat de leeuw ook in 2022 los?

Verstappen geeft in de documentaire aan dat hij voordelen ziet, maar ook dat er een belangrijke basis moet liggen in de vorm van een goede wagen en dat dingen absoluut anders zullen zijn:
Of Verstappen zijn wereldtitel kan prolongeren, zullen we vanaf 20 maart op Viaplay gaan zien. Vanaf dan is het Formule 1 seizoen van 2022 in volle gang! Momenteel wordt in Bahrein nog de voorbereiding voor het nieuwe seizoen gehouden.

Populair Nieuws