Max Verstappen maakt zich geen zorgen over regen tijdens Dutch Grand Prix

News
woensdag, 23 augustus 2023 om 10:30
max verstappen gp hongarije 2023f1690284140
De weersverwachting voor aankomend weekend is niet best. Er wordt voorspeld dat het flink gaat regenen tijdens de Dutch Grand Prix. Max Verstappen maakt zich alleen geen zorgen over het weer.
Na een zomerstop van een maand is het aankomend weekend weer tijd voor de Formule 1. Deze keer is de race niet in een ver en exotisch land, maar juist lekker dichtbij huis, namelijk op Circuit Zandvoort.
De afgelopen twee edities heeft Max Verstappen gewonnen en hij wil er dit weekend een hattrick van maken. Hij is dan ook de grote favoriet, met al tien overwinningen op zijn naam dit seizoen. In de vooruitblik van Red Bull Racing laat de wereldkampioen weten dat hij veel zin heeft in het weekend, ongeacht of het gaat regenen of niet.

“Er is geen betere plek om de tweede helft te beginnen dan in Nederland. Het is een geweldig evenement en natuurlijk zijn de fans daar geweldig, dus ik ben zeker opgewonden om weer terug de baan op te kunnen. Het lijkt erop dat het weer nogal temperamentvol kan gaan zijn, maar dat maakt mij niet uit. Nat of droog, we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat we het maximale aantal punten scoren."

Prijs kaartjes Dutch Grand Prix omhoog

Heb je dit jaar geen kaartjes kunnen bemachtigen voor de Grand Prix op Zandvoort en wil je volgend jaar wel heen gaan? Dan moet je een hogere prijs betalen dan momenteel het geval is. Niet alleen komt er namelijk de ‘funtax’ van de gemeente Zandvoort overheen, de organisatie heeft ook besloten om een prijsverhoging voor de tickets door te voeren. Die beslissing is genomen met het oog op inflatie.

Populair Nieuws