Max Verstappen krijgt bijval uit onverwachte hoek

News
dinsdag, 15 november 2022 om 15:00
max verstappen gp belgie 2022f1662032577
Sinds de GP van Brazilië is het conflict tussen Max Verstappen en Sergio Perez groot uitgemeten. De Nederlander krijgt nu steun uit onverwachte hoek, namelijk Sky Sports-verslaggever Ted Kravitz.
Aan het einde van de Grand Prix van Brazilië weigerde Max Verstappen om te ruilen van plek met Sergio Perez, terwijl dat wel beloofd was aan de Mexicaan. De regerend wereldkampioen zei dat hij ‘daarvoor zijn redenen had’, maar daarmee was de kwestie nog niet klaar. Na afloop was Perez duidelijk niet blij met de actie van zijn teamgenoot en op social media kreeg Verstappen veel over zich heen.
Opvallend genoeg krijgt de Nederlander nu alleen bijval uit onverwachte hoek. Ted Kravitz, de verslaggever van Sky Sports die een paar weken eerder nog de reden was voor Verstappen om de zender te boycotten, snapt de actie namelijk wel. Dat meldt Crash.net.

“Je kan er veel van maken. Max was gevraagd om iets te doen, maar zei nee. Hij maakt een goed punt door te zeggen: ‘Perez en Leclerc zijn nu gelijk in punten en ik zal in Abu Dhabi helpen als het nodig is’. Max is niet geïnteresseerd in die strijd, hij heeft het kampioenschap binnen, voor de rest maakt het allemaal niks uit.”

Conflict tussen Verstappen en Perez opgelost?

Hoewel de fans er waarschijnlijk nog lang niet over uitgepraat zullen zijn, lijkt de kwestie nu in ieder geval wel opgelost te zijn tussen Verstappen en Perez zelf. De Mexicaan heeft op Twitter namelijk laten weten dat het besproken is en dat het intern zal blijven, maar dat de kwestie ‘nu achter ons ligt’.

Populair Nieuws

Laatste Reacties