De PS Plus Extra en Premium games voor november 2022 zijn nu live

News
dinsdag, 15 november 2022 om 14:30
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft 20 nieuwe games toegevoegd aan de PS Plus catalogus voor PS Plus Extra en Premium. De games zijn nu te spelen!
Sony voegt maandelijks in de derde week van de maand nieuwe titels toe PS plus Extra en PS Plus Premium. De nieuwe games voor november 2022 zijn nu te downloaden en te spelen!
Vorige week maakte Sony de lijst van nieuwe games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium bekend en er valt weer heel wat te genieten.
Eerder werd al onthuld dat er vijf nieuwe Ratchet & Clank games zouden worden toegevoegd aan de Premium klassiekers, vorig week kwamen daar maar liefst 15 andere titels bij, wat het totaal op 20 bracht. Daar zitten niet de minste titels bij, zo zijn inmiddels diverse Tom Clancy games, maar ook de Kingdom Hearts serie, Earth Defense Force en Chorus beschikbaar voor abonnees.
2021 12 7 chorus 1f1638714351

PS Plus Extra en Premium: de games

De nieuwe games zijn nu in de PS Store te claimen en te spelen. De gehele lijst aan games isals volgt:
Voor wie even niet weet waar hij moet beginnen hebben we een mooi overzicht gemaakt van alle games. De lijst bevat een aantal grote namen, maar sla zeker Chrous en What Remains of Edith Finch niet over!

Populair Nieuws