Update - Verstappen is er helemaal klaar mee: "Constant respectloos"

News
maandag, 31 oktober 2022 om 17:20
max verstappen gp mexico 2022f1667204418
Max Verstappen gaat voorlopig niet meer praten met de journalisten van het Britse Sky Sports F1. De regerend wereldkampioen is klaar met het respectloze gedrag van de zender.

Update - Boycot niet van lange duur

Het team van Sky Sports F1 wordt niet lang verbannen door Red Bull Racing en Max Verstappen. Aan het AD vertelt Christian Horner dat tijdens de Grand Prix van Brazilië de regerend wereldkampioen weer beschikbaar is voor de camera van de Britse zender.

Origineel bericht

In de wereld van de Formule 1 is Sky Sports F1 één van de grootste spelers op het gebied van media. Ze zijn zelfs zo groot dat het commentaar van de zender wordt gebruikt voor de world feed. Daarom zijn de stemmen van David ‘Crofty’ Croft en Martin Brundle altijd te horen in de samenvatting op het officiële YouTube-kanaal van de Formule 1.
Max Verstappen heeft alleen besloten om niet meer te praten met de journalisten van Sky Sports F1. Tegenover Ronald Vording van Motorsport.com legt hij uit waarom hij die beslissing heeft gemaakt.

“Ze zijn dit jaar constant respectloos tegen mij en een keer is het genoeg. Social media zijn toxic en het helpt niet als je live op TV dit soort dingen verkondigt. Dan is het een keer genoeg en geef ik geen antwoord meer.”

Wat heeft Sky Sports gedaan?

Verstappen doelt met zijn uitspraken op de verhalen die Sky Sports F1 elke week uitlicht. Zo verkondigde presentator Simon Lazenby dat de twee titels van Verstappen ingetrokken moeten worden. Toen hij daarop werd aangesproken door collega Martin Brundle, verklaarde Lazenby dat fans dat zeggen op social media.
Een andere Sky Sports-veteraan, Ted Kravitz, zei in Mexico tijdens het vaste segment Ted’s Notebook dat Lewis Hamilton was bestolen tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi in 2021.
Max Verstappen is overigens niet de enige die Sky Sports F1 voorlopig in de ban doet. Het hele team van Red Bull Racing heeft namelijk besloten om de komende tijd niet met de zender te praten.
Dit bericht is bijgewerkt op 31 oktober 2022.

Populair Nieuws

Laatste Reacties