Hogwarts Legacy Deluxe Edition nu al met zieke korting te scoren

News
zaterdag, 04 februari 2023 om 10:00
hogwarts legacyf1674726087
Vanaf vrijdag 10 februari ligt Hogwarts Legacy in de winkel. Toch kun je als je de Hogwarts Legacy Deluxe Edition haalt al drie dagen eerder met de game aan de slag. Laat het nou net mooi uitkomen dat er nu al een deal is waardoor je 33 procent korting hebt bij aanschaf van de Hogwarts Legacy Deluxe Edition.
Hogwarts Legacy belooft een grote open-wereld voor te schotelen in de Harry Potter-wereld, specifiek het bekende kasteel waar Harry en zijn vrienden les kregen. De game speelt zich dik honderd jaar eerder af en dit keer mag jij je eigen personage maken en indelen in welk huis je terecht komt. Een 30 uur-durend avontuur start vervolgens, maar je hoeft helemaal niet te wachten tot 10 februari om te beginnen.
De game heeft namelijk een speciale uitgave die drie dagen vroegtijdige toegang geeft. Het betreft de Hogwarts Legacy Deluxe Edition. Deze kost normaliter 69,99 euro op PC, maar is al voor een derde minder te koop. Via Kinguin betaal je voor deze versie van de game namelijk slechts 46,69 euro.

Hogwarts Legacy Deluxe Edition-korting alleen op PC

Wanneer je Hogwarts Legacy via deze website haalt, krijg je de speciale Steam Key op dag van vroegtijdige release opgestuurd. Dat betekent dat je vanaf 7 februari al met de game aan de slag kunt gaan. Daarnaast krijg je via deze editie nog een aantal andere bonusvoorwerpen die je in de game goed kunt gebruiken.
Wie de game voor Xbox Series X of PlayStation 5 wil halen met deze korting heeft wel pech. Deze actie is alleen geldig voor de PC-versie van de game. PS4 en Xbox One-gebruikers moeten nog langer wachten. De game komt voor hun pas uit over een paar maanden.