Geliefd James Bond-personage wordt waarschijnlijk vervangen

News
zaterdag, 04 februari 2023 om 11:00
james bond no time to die stillf1632921944
De zoektocht naar een nieuwe James Bond is al een tijdje bezig. Na de 25e film in de reeks, No Time to Die, heeft Daniel Craig afscheid genomen van het personage. Ben Whishaw, de acteur die geliefde gadgetmaker Q speelt, verwacht dat hij ook vervangen gaat worden voor de volgende film.
De Britse acteur speelt al een aantal films de rol van Q, de gadgetmaker van Britse geheime dienst. Whishaw speelde de rol sinds 2012 in Skyfall en keerde terug voor zowel Spectre als No Time to Die. Gezien de reeks een nieuwe James Bond gaat krijgen, is de kans alleen ook aanwezig dat Whishaws periode als het personage tot een einde komt.
Whishaw verwacht dat hij, net als zijn collega, niet meer terug hoeft te keren. Tegenover Screen Rant zegt de acteur het volgende: "Jij weet waarschijnlijk net zoveel als ik. De producenten hebben mij in elk geval nog niets verteld over hun plannen. Ik heb een sterk vermoeden dat ze met een schone lei willen beginnen, dus dat zou betekenen dat ik niet meer van de partij ben, helaas", aldus Whishaw.

Nieuwe James Bond-acteur waarschijnlijk gevonden

De zoektocht naar de nieuwe James Bond is al maanden bezig, maar volgens recente berichten is de opvolger inmiddels gevonden. Zo meldde de Britse krant The Daily Express. Een voormalig Marvel-acteur zou de rol op zich gaan nemen volgens recente geruchten, maar dat moet officieel nog bevestigd worden. De tijd zal leren of de geruchten daadwerkelijk blijken te kloppen.

Populair Nieuws