Marvel’s Spider-Man 2 krijgt snel een prequel

News
woensdag, 03 mei 2023 om 17:00
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Later dit jaar verschijnt als het goed is Marvel’s Spider-Man 2 voor PS5. Daar staat nog geen datum voor, maar toch kunnen fans al snel weer in de wereld van deze games duiken. Er verschijnt namelijk snel een prequel voor de game.
Op 6 mei is het in de Verenigde Staten Free Comic Book Day. Sony en Marvel hebben besloten om daaraan mee te doen met een stripverhaal dat als prequel dient voor Marvel’s Spider-Man 2. Fans kunnen het stripboek ophalen in deelnemende winkels, of lezen via de Marvel Unlimited App of op Marvel.com. Via die laatste twee methodes is het verhaal later ook buiten de VS te lezen.
Het stripboek volgt Peter Parker, Miles Morales en MJ terwijl ze een balans proberen te zoeken tussen hun verantwoordelijkheden richting New York en richting elkaar. Ze vragen zich bovendien af of magie bestaat, want ze krijgen het aan de stok met The Hood. Deze schurk is niet zomaar in een web te vangen.
Het verhaal is geschreven door Christos Gage. Hij was ook schrijver voor de eerste game in dit Spider-Man universum. Waarschijnlijk zal het verhaal geen verplichte kost zijn als je in Spider-Man 2 wil duiken, maar als je kans ziet om het te lezen heeft het mogelijk toegevoegde waarde voor de game.

Eindelijk ook losse release Marvel’s Spider-Man Remastered

Hoewel Sony nog altijd niets te melden heeft over de releasedatum van Marvel’s Spider-Man 2, is er wel goed nieuws voor wie de eerste game nog niet gespeeld heeft, of nog wil spelen. Marvel’s Spider-Man Remastered zal later deze maand namelijk eindelijk verkrijgbaar zijn in de PlayStation Store, als aparte aankoop of als upgrade voor een PS4-versie van de game . Voorheen was deze remaster alleen te krijgen via de Ultimate Edition van Spider-Man Miles Morales, of los via Steam.