Marvel's Spider-Man 2 spelers moeten tot 2024 wachten op New Game Plus

News
donderdag, 14 december 2023 om 9:30
marvels spider man 2f1696319930
Spelers van Marvel’s Spider-Man 2 kunnen nog uitkijken naar nieuwe content, maar daar moeten ze wel wat langer geduld voor hebben. New Game Plus en andere features zijn namelijk uitgesteld naar 2024.
Veel games krijgen tegenwoordig na lancering nog meer features. Zo is New Game Plus een veelvoorkomende feature die wordt toegevoegd aan titels. Insomniac Games werkt ook aan die feature voor Marvel’s Spider-Man 2, maar de ontwikkeling daarvan duurt langer dan verwacht.
Via een verklaring op social media laat de studio weten dat de update nu gepland staat voor begin 2024. Naast New Game Plus moet de update ook andere features aan de game toevoegen, zoals de mogelijkheid om de tijd van de dag te veranderen, de kleuren van tendrils, audio- beschrijvingen en meer.
Volgens Insomniac Games moet er meer getest worden om ervoor te zorgen dat de nieuwe features voldoen aan de eisen van de studio.

Hackersaanval op Insomniac Games

Momenteel worstelt Insomniac Games met een groter probleem dan een uitgestelde update. Hackers claimen namelijk dat ze hebben ingebroken bij de ontwikkelaar en vertrouwelijke informatie buit hebben gemaakt.
De cybercriminelen eisen losgeld van de studio en anders zullen ze informatie over Marvel’s Wolverine naar buiten lekken. Sony neemt de situatie serieus en heeft een onderzoek ingesteld.