Marvel’s Spider-Man 2 krijgt nieuwe features in update

News
donderdag, 19 oktober 2023 om 17:00
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Marvel’s Spider-Man 2 zit al bomvol content om van te genieten, maar Insomniac is nog niet helemaal klaar met de game. Er zijn nog features waar aan gewerkt wordt. Die komen na lancering met een patch naar de game.
Het gebeurt tegenwoordig soms dat een game bij lancering niet echt compleet te noemen is. Dat is gelukkig niet het geval met Marvel’s Spider-Man 2, maar dat wil niet zeggen dat de game nooit meer wordt aangeraakt door Insomniac. James Stevenson, de community en marketing director van de studio, onthult dat er in ieder geval twee features nog in ontwikkeling zijn.
In een toekomstige update kunnen spelers namelijk een New Game+ modus verwachten, samen met mission replay. Dat laat Stevenson weten aan een fan die specifiek naar deze features vraagt op Twitter. Er is meteen op dag één al een update beschikbaar voor de game, maar daar zijn deze features nog niet bij inbegrepen.

Insomniac raadt day one update voor Spider-Man 2 sterk aan

Die eerste update voor de game is overigens optioneel. Als je zonder internet zit, kun je de game gewoon vanaf de disc spelen, zonder dat hij incompleet is. Maar de day one patch verbeterd de opening van de game en heeft nog wat toegankelijkheidsfeatures die niet op de disc staan.
De reviews van Marvel’s Spider-Man 2 zijn overigens al binnen en de game scoort behoorlijk goed. Bij ons verdiende de game een mooie 8,5. De game heeft een sterk verhaal en is ook technisch erg spectaculair.

Populair Nieuws