Marvel's Spider-Man 2 krijgt geen co-op modus

News
dinsdag, 23 mei 2023 om 12:00
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Door een uitspraak van de stemacteur van Miles Morales, was er speculatie dat Marvel’s Spider-Man 2 een co-op modus zal krijgen. Volgens ontwikkelaar Insomniac klopt dat alleen niet en zal het een puur singleplayer avontuur zijn.
Ondanks dat Marvel’s Spider-Man 2 later dit jaar moet uitkomen, hebben we nog niet veel van de game gezien. Wat wel duidelijk is, is dat Peter Parker en Miles Morales samen moeten werken om New York City deze keer te beschermen tegen onder andere Venom.
Met twee verschillende Spider-Men in de game, waren er fans die hoopten dat de game in co-op te spelen zou zijn. Die vraag werd tijdens de SacAnime Convention dan ook gevraagd aan Nadji Jeter, de stemacteur die Miles Morales inspreekt. Jeter wist niet of het al aangekondigd was, maar hij dacht van wel.
Die uitspraak viel eigenlijk deze week pas op, met veel fans die stiekem al feest aan het vieren waren. Het zou namelijk de allereerste Spider-Man game zijn die in co-op te spelen is. Maar Insomniac Games heeft al snel voor duidelijkheid gezorgd op Twitter. Volgens de studio krijgt Marvel’s Spider-Man 2 geen co-op en is het puur een singleplayer game.

Wanneer komt Marvel’s Spider-Man 2 uit?

Later dit jaar kunnen we zelf het avontuur in Marvel’s Spider-Man 2 beleven. Welke datum de game precies moet uitkomen is nog niet officieel bekend, maar volgens Tony Todd, de stemacteur van Venom, staat de releasedatum gepland voor september.
Waarschijnlijk kunnen we morgen meer nieuws verwachten over de game. Op woensdag komt Sony namelijk eindelijk met een nieuwe PlayStation Showcase. De bekendmaking van de releasedatum van Marvel’s Spider-Man 2 lijkt bijna een gegeven tijdens de show.