Marvel’s Spider-Man 2 nu al met dikke korting te scoren!

News
woensdag, 27 september 2023 om 13:30
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Over minder dan een maand is het eindelijk tijd voor Marvel’s Spider-Man 2. Maar de prijs van een gloednieuwe PS5 game is niet bepaald laag. Toch is er een manier waarop je de game nu al redelijk goedkoop kan krijgen.
Binnenkort is het weer tijd voor een nieuw avontuur van Peter Parker en Miles Morales. In de jaren sinds de release van de eerste Spider-Man game van Insomniac is de prijs van een nieuwe PlayStation-game alleen verhoogd. Bij veel winkels moet je er 70 of zelfs 80 euro voor overhebben, maar het kan ook anders.

Marvel’s Spider-Man 2 inruilactie bij Game Mania!

Bij Game Mania kun je de game namelijk alvast met korting krijgen, mits je ook iets op de plank hebt waarin je geen interesse meer hebt. Er zijn twee varianten van de inruilactie: één waarbij je uiteindelijk nog 50 euro betaalt en één waarbij je nog 40 euro betaalt. De korting die je krijgt hangt af van hoeveel games je inlevert.
Om de game voor 50 euro te kunnen kopen moet je namelijk één deelnemende PS5 game inleveren. Wil je de game voor 40 euro, dan moet je twee games inleveren. Daar staat tegenover dat die niet per se voor PS5 hoeven te zijn: PS4, Xbox One, Xbox Series X en Switch game doen ook mee wanneer je twee titels inlevert.
De actie loopt tot 3 november, dus je hebt nog even de tijd om te beslissen of je er gebruik van wil maken. Er is nog een vergelijkbare actie waarbij je één Switch game kan inleveren voor korting op Super Mario Bros. Wonder. Ook die actie loopt tot 3 november.