LEGO Star Wars The Skywalker Saga nu met hoge korting te scoren

News
vrijdag, 21 juli 2023 om 9:00
2022 02 25 lego star wars 2f1689866853
LEGO Star Wars The Skywalker Saga was één van de beste games van vorig jaar. Je kan de topper nu met hoge korting scoren bij bol.com dankzij een sale!
LEGO Star Wars is enorm populair. De pakketten vliegen over de toonbank en LEGO komt dan ook aan de lopende band met nieuwe sets. Zo zijn bijvoorbeeld deze week nog nieuwe sets onthuld ter ere van de Star Wars Ahsoka serie die eraan komt op Disney+.
Maar je kan ook op een andere manier met LEGO Star Wars aan de slag. Ontwikkelaar Traveller’s Tales heeft meerdere LEGO Star Wars games gemaakt, maar vorig jaar kwam de ultieme verzameling uit: LEGO Star Wars The Skywalker Saga.
Met de game kan je de verhalen van alle drie de trilogieën doorlopen en aan de slag met honderden (dat lees je goed) speelbare personages. En LEGO Star Wars The Skywalker Saga is nu bovendien met veel korting te scoren bij bol.com.

Star Wars game bomvol content

Zoals gezegd kan je alle verhalen van Star Wars spelen in LEGO Star Wars The Skywalker Saga, waardoor je veel uren in de game kan stoppen. Traveller’s Tales heeft daarnaast het combat-systeem op de schop genomen en de klassieke LEGO-humor is uiteraard aanwezig. In onze review heeft LEGO Star Wars The Skywalker Saga een 9 gekregen en dit hadden we over de game te zeggen:

“TT Games heeft zichzelf overtroffen door de LEGO-formule opnieuw uit te vinden en weet daarmee een ervaring af te leveren die voor jongere spelers fantastisch vermaak biedt, terwijl oudere spelers die nostalgische gevoelens willen terugroepen verbaasd achterover vallen van de uitgediepte systemen die nog lang na de credits weten te boeien. Kortom, in de woorden van Ben Kenobi; this is the Star Wars game you're looking for!”