Netflix feature helpt series te vinden in My List

News
dinsdag, 23 mei 2023 om 11:30
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Veel streamingdiensten laten je series op een lijst zetten, zodat je ze makkelijk terug kan vinden als je ze later wil kijken. Maar het is ook makkelijk om het overzicht over die lijst kwijt te raken. Netflix komt nu met een oplossing.
Netflix komt met nieuwe features voor de series die je hebt opgeslagen in “My List”. Er is een goede kans dat ergens diep in die lijst een serie zwerft die je interessant leek, maar waarvan je intussen bent vergeten dat hij bestaat, laat staan dat hij op je lijst staat. Om dat soort series terug te vinden komt Netflix met nieuwe manieren om de lijst te sorteren (via The Verge).
Je kunt je lijst nu bijvoorbeeld filteren op titels waar je wel of niet aan begonnen bent. Ook kun je hem sorteren op wanneer je een film of serie aan de lijst hebt toegevoegd. Uiteraard is alfabetische volgorde ook mogelijk. Zo wordt het hopelijk makkelijker om titels terug te vinden of zelfs te herontdekken nadat je ze op je lijst hebt gezet.

Wanneer verschijnt deze nieuwe Netflix My List feature?

Deze features worden nu uitgerold en zijn in eerste instantie alleen beschikbaar in de Netflix-app voor Android. iPhone gebruikers hoeven gelukkig niet lang te wachten. Die kunnen deze nieuwe opties ook in de komende weken gaan gebruiken.
Overigens komt Netflix ook met een nieuwe toevoeging aan het Home-scherm van de tv-app. Er is nu namelijk een “Coming Soon” sectie, zodat je beter kunt zien wat er in de toekomst op Netflix komt te staan. Je kunt ook een reminder instellen voor het moment dat een film of serie beschikbaar is.