Marvel’s Spider-Man 2 draait niet best op PS4

News
maandag, 23 oktober 2023 om 16:00
marvels spider man 2f1696319930
Hoewel de PlayStation 5 nu bijna drie jaar oud is, houden veel uitgevers het nog vol om ook PS4 versies van games af te leveren. Ook Sony deed dat tot voor kort nog, maar Marvel’s Spider-Man 2 laat deze console wél achter zich. Een fan heeft nu ook laten zien dat het geen goed idee is om de game toch te spelen op de PS4.
Marvel’s Spider-Man 2 is een PS5 exclusive, wat misschien jammer is voor fans van het eerste deel die alleen een PS4 in huis hebben. Maar het lijkt geen goed idee om zelf te proberen Spider-Man 2 op een PS4 te laten draaien. Dat bewijst Twitteraar DiscordantDiver.
Het is hem namelijk gelukt om de game aan de praat te krijgen op PS4, als je het zo kunt noemen. In de video is te zien hoe Peter Parker het opneemt tegen een reusachtige Sandman, maar de beelden haperen nogal en hangen zelfs geregeld helemaal stil. De game draait op zijn zachts gezegd niet naar behoren.
DiscordantDiver gaat er verder niet op in hoe hij dit versierd heeft. Hij laat alleen weten dat hij iets heeft gedaan met de PS4 hardware zelf, aangezien er een schroevendraaier aan te pas is gekomen. Andere fans online zijn het er in ieder geval over eens dat het resultaat van dit experiment de moeite niet waard is.

Spider-Man 2 meteen veel verkocht

Marvel’s Spider-Man 2 heeft heel wat jaartjes op zich laten wachten, maar het resultaat mag er zijn. De game kreeg goede cijfers en is ook door spelers goed ontvangen. Na één weekend is het al één van de bestverkochte games van het jaar tot nu toe.