Spider-Man 2 heeft probleem met installeren voor sommige spelers

News
maandag, 23 oktober 2023 om 9:30
2023 05 13 spider man 2 fechaf1698045660
Niet alle spelers die dag één Marvel’s Spider-Man 2 in huis hebben gehaald, konden er ook meteen mee aan de slag gaan. Sommige spelers melden namelijk dat ze de game niet kunnen installeren vanaf de disc.
Spelers hebben lang moeten wachten op een releasedatum voor Marvel’s Spider-Man 2, maar vrijdag is de game dan eindelijk gelanceerd door Sony. Veel mensen wilden dan ook dolgraag op dag één met het nieuwe avontuur aan de slag, maar dat is niet iedereen gelukt. Het lijkt er namelijk op dat sommige spelers last hebben met het installeren van de game via de disc.
Insomniac heeft eerder gezegd dat het niet nodig is om een groot bestand te downloaden, omdat Spider-Man 2 volledig vanaf de disc te spelen - in tegenstelling tot veel andere grote games die vandaag de dag verschijnen. Maar volgens gebruikers op Reddit geldt dat dus niet voor iedereen. Zij krijgen een error wanneer ze de game proberen te installeren. De installatie komt stil te staan op 36 procent en gaat dan niet meer verder.
Gebruikers uit verschillende landen hebben last van het probleem, maar voornamelijk in Europa. Zo komen er klachten uit Frankrijk, Roemenië, Malta en ook Nederland. Momenteel lijkt er nog geen oplossing te zijn vanuit Sony of Insomniac. Het is niet duidelijk of de fysieke exemplaren omgeruild moeten worden of dat er een oplossing kan komen via een patch.

Groter en beter

Het is zuur voor de spelers dat ze niet met Marvel’s Spider-Man 2 aan de slag kunnen. De game wordt namelijk veel geprezen door critici en spelers. In onze review hebben we de nieuwe titel van Insomniac een 8.5 gegeven. Onze Luuc was onder de indruk van het sterke verhaal, de toevoeging van de Web Wings, de technische performance van de game en de nieuwe vaardigheden. Wel had Insomniac beter naar de kritiek op de eerste Marvel’s Spider-Man kunnen luisteren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties