Marvel’s Avengers Spider-Man DLC heeft geen verhaalmissies

News
dinsdag, 23 november 2021 om 12:00
marvels avengersf1636021384
De nieuwe DLC van Marvel’s Avengers zal er wat anders uitzien dan andere uitbreiding voor de game. Zo bevat de Spider-man DLC geen verhaalmissies.
De nieuwe Spider-Man DLC van Marvel’s Avengers zal geen verhaalmissies bevatten zoals eerder is gedaan met updates van Kate Bishop, Hawkeye en Black Panther. In plaats van de missies wordt het verhaal van Avengers’ Spider-Man: With Great Power verteld door middel van audiologs en geïllustreerde tussenfilmpjes. Die kunnen ontgrendeld worden door uitdagingen te voltooien. Philippe Therien, Gameplay Director legde aan IGN uit waarom Crystal Dynamics voor een deze andere richting heeft gekozen.
Omdat de DLC van Spider-Man geen verhaalmissies heeft, wordt dit ook op een andere manier gekenmerkt in vergelijking met de vorige uitbreidingen die zijn uitgekomen. De vorige DLC’s staan namelijk te boek als Operations. De Spider-Man DLC wordt nu een Hero Event genoemd door de ontwikkelaar.

Alleen voor PlayStation-spelers

De reden dat de Spider-Man DLC niet voor iedereen te spelen is, is omdat de nieuwe content exclusief uitkomt voor de PS4- en PS5-versie van de game. Spelers op PC en Xbox kunnen niet aan de slag met de populaire superheld.
Op 30 november komt Patch 2.2 van Marvel’s Avengers uit, waarmee de Spider-Man: With Great Power DLC gelanceerd wordt. Er zijn ook al eerste beelden naar buiten gebracht van Spider-Man, waarin Spider-Man het opneemt tegen verschillende vijanden samen met de Hulk en Captain America.

Populair Nieuws

Laatste Reacties