Marvel’s Avengers game voegt Hawkeye als eerste toe

News
vrijdag, 31 juli 2020 om 8:30
marvels avengersf1578407777
De Avengers game van Square Enix komt pas over ruim een maand uit. Toch wordt er al content voor na de launch bekend gemaakt. De eerste held die aan Marvel’s Avengers wordt toegevoegd is Hawkeye.
Hawkeye zal, net als andere nieuwe content, een gratis update zijn voor de game. Er is al een eerste teaser te zien voor het personage. Gameplay is in deze teaser helaas nog niet te zien, maar we krijgen Hawkeye wel te zien en we horen zijn stem.
Zoals ook met de andere personages in de game vertoont de Hawkeye in de Avengers game geen gelijkenis met de versie uit het MCU (gespeeld door Jeremy Renner). De Hawkeye in de game heeft bijvoorbeeld gemillimeterd haar in plaats van de grote hanenkam uit Avengers Endgame. Zijn kostuum heeft enkele paarse highlights zoals ook in de comics vaak in meer of mindere mate het geval is. Je kunt de hele trailer onderaan deze pagina bekijken.

Marvel’s Avengers game al snel te spelen

Hoewel Marvel’s Avengers pas op 4 september uitkomt, is de bètaversie van de game al snel te spelen. Wie de game heeft besteld kan in het weekend van 7 tot 9 augustus alvast aan de slag. Heb je geen pre-order, dan is de bèta in de twee weekenden daarna speelbaar.

Hawkeye ook elders in het zonnetje

Dat Clint Barton het eerste post-launch personage van Marvel’s Avengers mag zijn is in zekere zin een eer. Ook buiten de Avengers game staat Hawkeye onder de aandacht. Zo krijgt de MCU-versie een eigen Disney+ serie, nadat hij jaren alleen te zien was in ensemble-films.

Populair Nieuws