Marvel's Avengers release met vier maanden uitgesteld

  Square Enix lijkt al het slechte nieuws in een keer te brengen. Nadat eerder vandaag al bekend werd gemaakt dat Final Fantasy VII Remake is uitgesteld met een maand, is nu ook Marvel's Avengers uitgesteld. De game van Crystal Dynamics komt nu pas uit in september.

  Nadat eerder vandaag al bekend werd gemaakt dat Final Fantasy VII Remake naar april wordt verschoven, is het nu Marvel's Avengers die uitgesteld wordt. De game van Crystal Dynamics verschijnt niet op 15 mei, maar op 4 september 2020. Op de website van de ontwikkelaar laat Crystal Dynamics het volgende weten:

  Toen we onze visie voor Marvel's Avengers wilden uitdragen, hebben we ons geëngageerd om een ​​originele verhaalgestuurde campagne te leveren, coöperaties aan te gaan en boeiende inhoud voor de komende jaren. Daarom zullen we deze extra ontwikkelingstijd besteden aan het afstemmen en polijsten van de game volgens de hoge normen die onze fans verwachten en verdienen.

  Scot Amos & Ron Rosenberg, studiobazen van Crystal Dynamics

  De studiobazen verontschuldigen zich voor het uitstellen van de game, maar laten ook weten dat ze vertrouwen hebben in de keuze. De extra tijd zal het wachten waard zijn volgens Rosenberg en Amos.

  Laat ons in de reacties weten wat jij van de uitgestelde Marvel's Avengers release vindt.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.